sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Imaginea noastra in strainatate ...

     "Italienii de la ENEL depasesc orice limita a bunului simt. Recunosc ca nu au investit nici un leu in retele de distributie a energiei electrice despre care spun ca sunt "vechi de 30 de ani" desi ei se "ocupa" de modernizarea lor de trei ani, si spun ca de fapt nu delasarea si bataia de joc cu care s-au manifestat fata de obligatiile contractuale pe care le aveau sunt de vina pentru teroarea la care sunt supusi romanii, ci faptul ca noi suntem o natiune de hoti, de infractori, care fura curent.
     Da dragi italieni de la ENEL, ma declar INFRACTOR SI HOT in conditiile in care va platesc lunar facturi de energie electrica de ZECI DE MILIOANE DE LEI si voi va bateti joc de mine si imi intrerupeti curentul zilnic. Daca suntem noi asa de hoti si perversi, de ce nu plecati in Italia sa ne lasati pe noi cu durerea noastra ? Sau va place sa faceti profit in tara tiganilor pentru ca iese banu' fara sa investiti nimic aici?"
               senator Iulian Urban (sursa www.urbaniulian.ro)

     Si incredibil dar adevarat desi aceasta situatie afecteaza Ilfovul si capitala Romaniei, Bucuresti, iar cel care vorbeste despre asta este un senator, subiectul pare sa nu fie mediatizat deloc, cati din voi au auzit de situatia asta, sper ca Iulian Urban sa nu "latre singur in pustie" dupa cum tot el spune si sa se desfiinteze contractul dintre Romania si Enel ...
     Credeam ca arienii sau rasa pura au disparut o data cu nazismul, se pare ca m-am inselat, dar poate ca ne meritam soarta, la urma urmei asa ne purtam si noi cu minoritatile de pe plaiurile mioritice, in special cu rromii, asta a devenit o problema internationala, tocmai de unde nu ne asteptam, fratii nostrii mai mari francezii, se pare ca nici ei nu ne plac, ni-i expulzeaza pe rromi, tocmai acolo unde era stalpul democratiei europene ... Liberté, Egalité, Fraternité pe naiba ... numeroase comunitati de rromi sunt private de accesul la educatie si la serviciile minime de sanatate si traiesc fara electricitate sau apa curenta, pe scurt în conditii demne de Evul Mediu se pare ca aici se opreste deviza lor .
     P.S.eu doar v-am prezentat cazurile, faceti voi conexiunile, va astept cu o parere la acest circ ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bloguol lui

Fotografia mea
Ramnicu Valcea, Valcea, Romania
Amuzant

Persoane evadate